Hívjon +36 20 920 8268
Írjon

Szolgáltatások

Szobafestés
A szoba falainak átfestése átlagosan 5 évente esedékes, ez az az időintervallum, amikor már lathatóan szennyeződik. Egyes felmérések szerint, 6-7 évenként kialakul az emberben egy egyfajta igény, hogy megváltoztassa az otthoni környezetét.

Bővebben...

Mázolás
A mázolás talán az egyik legfontosabb részlet. Akár kültéri, akár beltéri felújításról beszélünk, a mázolás révén kerül fel az i-re a pont. Ugyan olyan fontos elemét képezi a tökéletese végeredménynek, mint a színes falak.

Bővebben...

Tapétázás
A legújabb trendek egyik közkedvelt anyaga a tapéta, hiszen sokféle módon felhasználható, és számtalan változatban áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy relatív csekély pénzbefektetéssel, modern és stílusos szobát kapjunk végeredményül.

Bővebben...

Padló burkolás
Akár hagyományos szőnyegpadlót, akár a közkedvelt és modern laminált padlót szeretne, mindkét esetben ajánlatos tapasztalt szakemberre bízni a lerakását. A szoba legjobban igénybe vett felületéről lévén szó, tartós végeredmény szükséges.

Bővebben...

Homlokzati munkálatok
Akár régi kopott, akár frissen vakolt, mindenféleképpen a homlokzat festésével tudjuk a legegyszerűbben, leghatékonyabban és a legolcsóbban feldobni a ház külsejét.

Bővebben...